CategoriesVesti

Otvaranje 46. prodavnice u Kraljevu

Otvaranje nove radnje u Kraljevu

Drage komšije,

 

U četvrtak, 4. jula, od 8h, otvaramo novu, Proleterovu prodavnicu u Kraljevu. Nova prodavnica se nalazi na adresi Jovana Deroka 6 (kod Leonija).

 

Na 400 kvadrata, potrošače očekuje novi, moderan ambijent, kao i širok asortiman proizvoda, prilagođenih različitim potrebama i ukusima kupaca: voće i povrće, sveže meso, mlečni proizvodi, piće, konditorski proizvodi, kao i sredstva za higijenu i održavanje domaćinstva.

 

Pripremili smo brojna iznenađenja za naše kupce na dan otvaranja. Očekuju vas degustacije, super cene, kao i veliki broj poklona. Za svaku kupovinu preko 2000 dinara – očekuju vas greb-greb kartice (svaka kartica je dobitna – mali kućni aparati, vaučeri, poklon paketi, cegeri). Glavna nagrada je garniture ratan.
I u novoj, 47. prodavnici, očekuju vas povoljne cene, širok asortiman visokokvalitetnih proizvoda i sve ono po čemu smo poznati već godinama. Kao dobrom domaćinu, oduvek nam je bilo važno da svojim komšijama, potrošačima pružimo najbolje proizvode, usluge i iskustvo kupovine.

 

Radno vreme prodavnice:

Ponedeljak – Subota od 07.00 do 21.00.
Nedelja od 07.00 do 15.00.