CategoriesVesti

Šta god da treba – Tu smo Kraljevčani!

U četvrtak, 4. jula, otvorena je nova Proleterova prodavnica, prva u gradu Kraljevu. Na više od 400m2, novi objekat se nalazi u ulici Jovana Deroka 6, kod Leonija. Nova Proleterova prodavnica nudi širok asortiman proizvoda, uključujući prehrambene artikle, sredstva za higijenu, održavanje domaćinstva, i još mnogo toga. Na dan otvaranja Proleter je pripremio brojna iznenađenja za kraljevčane, a najsrećniji među njima dobili su baštensku garnituru ratan, mini-frižider, male kućne aparate, a za svaku kupovinu preko 2000 dinara Proleterova ’’greb-greb’’ kartica podelila je 1000 vaučera u visini od 500 dinara za sledeću kupovinu.


Svojim kupcima Proleter nudi veliki izbor proizvoda, dnevne akcije i popuste, kao i veoma pristupačne cene, što će građanima Kraljeva omogućiti uštede. Među rafovima se moglo čuti da su cene veoma pristupačne za potrošače, kao i da je veliki broj visokokvalitetnih proizvoda objedinjen u jednoj prodavnici, što naslućuje da će 46. Proleterova prodavnica biti posećena i na izuzetnoj usluzi sugrađanima.


Rukovodstvo Proletera ističe zadovoljstvo povodom otvaranja nove prodavnice, uz obećanje da će se truditi da potrošači uvek izađu zadovoljni iz prodavnice. Komšijska trgovina kraljevčanima poručuje: ’’Šta god da treba – tu smo komšije!’’.