CategoriesVesti

Nova prodavnica Metalac Proletera u Čačku

U utorak 14.11. otvorili smo novi, 45. maloprodajni objekat. Nova prodavnica u Čačku, 6. po redu, nalazi se na adresi Episkopa Nikifora Masimovića 9. Pred očima mnogobrojnih, oduševljenih sugrađana, otvorena je nova, prostrana, moderna prodavnica, od 270 m2, koja će biti na usluzi velikom broju stanovnika Čačka.


Već od prvih jutarnjih sati kupce su čekali ljubazni domaćini, pokloni i posluženje. Otvaranje je privuklo pažnju mnogobrojnih posetilaca. Proleter je častio svaki račun sa iznosom od preko 1000 dinara raznim vaučerima i poklonima, a najsrećniji su bili dobitnici usisivača i televizora. Prodavnica je raznovrsna, pored standardne ponude Proletera, po prvi put je uvedena i pekara, gde će potrošači uvek moći da kupe svež hleb. Proleter nudi širok asortiman visokokvalitetnih artikala, prilagođenih različitim potrebama i ukusima kupaca.


Potrošači iz Čačka kažu da im je veliko zadovoljstvo i olakšanje što se otvorio jedan ovakav objekat u njihovom komšiluku. Neki od komentara bili su: ’’Konačno, prava gradska prodavnica’’, ’’Čekali smo na ovo 40 godina’’… Sve u svemu, Proleter nastavlja da se širi i da pruža najkvalitetnije usluge svojim potrošačima.
Tu smo komšije!