CategoriesVesti

Otvorena nova prodavnica, ovog puta u Žiči (Kraljevo)

U četvrtak, 1. februara otvorili smo novu, 46. prodavnicu, ovog puta na teritoriji opštine Kraljevo, u mestu Žiča. Novi objekat nalazi se na adresi Starine Novaka 2. Na otvaranju pojavio se veliki broj meštana, koji su sa oduševljenjem obavili prvu kupovinu u Proleteru, njihovoj novoj, komšijskoj radnji.  Novi, moderan, lokal prostire se na 150m2, a biće prepoznatljiv po komšijskoj i prijatnoj usluzi, velikom i kvalitetnom asortimanu.

Već od ranih jutarnjih časova ispred prodavnice okupio se veliki broj meštana koji su s nestrpljenjem čekali otvaranje novog Proletera. Proleter je, kao i u Čačku, častio svaki račun sa iznosom od preko 1000 dinara raznim vaučerima i poklonima, a najsrećniji su bili dobitnici mikrotalasne i televizora. Proleter ostaje prepoznatljiv po tome što nudi širok asortiman visokokvalitetnih proizvoda, prilagođenih različitim potrebama i ukusima kupaca.

Između rafova su mogli da se čuju razni komentari, a neki od njih su da je ovakva prodavnica bila neophodna meštanima, da su cene i više nego korektne, i da je širok izbor proizvoda.